Our webstore uses cookies to offer a better user experience and we recommend you to accept their use to fully enjoy your navigation.

Kurv  

Ingen varer

0,00 DKK Forsendelse
0,00 DKK I alt

Kurv Til betaling

Nyhedsbrev

Tilbud

Alle tilbud

Om Vinagenten

Vinagenten i Svendborg ejes af Lars PedersenVinagenten fra Svendborg

Uanset om du googler vin Odense, vin Svendborg, vin Nyborg, vin Middelfart eller en anden by på Fyn, så er VinAgenten leverandør. Faktisk har VinAgenten vinkunder i hele Danmark.

VinAgenten blev etableret i juni 2012 som en del af vinimport firmaet Vimondo. Dog er dét med vin slet ikke nyt for os.

I årene fra 2000 til efteråret 2008 driver min hustru og jeg, Charlotte og Lars Pedersen, en af Svendborgs største vinbutikker: Vin & Tobak Huset. I vores vinbutik i Svendborg bliver mange gode produkter og oplevelser langet over disken i de år.

Vin og mad i Svendborg

På et tidspunkt får vi lyst til at prøve os selv af med andre udfordringer og åbner Café Kok i Svendborg i februar 2010.
I 2012 udvider vi caféen og åbner Brasserie KoK i tilstødende lokaler. I mellemtiden starter jeg op som freelance vinkonsulent hos et firma i København og grundlægger i den forbindelse VinAgenten, hvor jeg bliver vinimportør.

Charlotte står stadig for Brasserie KoK, der i dag ligger Ramsherred 4 i Svendborg som en del af Borgerforeningen og Kulturhus Svendborg.

God vin til gode priser

I dag er jeg fuldtids vinimportør og vinkonsulent i Vinagenten. Missionen er at finde og tilbyde netop den vin og de oplevelser, som mine kunder efterspørger. Selvfølgelig til konkurrencedygtige priser.

Min erfaring som vinhandler og vinkonsulent, mine oplevelser ved vinmesser rundt om i Europa og daglig kontakt med vinkunderne gør, at jeg har fået en god fornemmelse for trends og smag.

Jeg samarbejder med flere store vinimportør firmaer, og jeg er som nævnt selv vinimportør i VinAgenten.

Mulighederne for at få god vin direkte fra vingårde i hele verden - og endda til gode priser - er derfor rigtig mange og ikke mindst yderst smagsfulde hos os.

Vin leveret til døren

Vinagenten i Svendborg tilbyder vine og oplevelser, receptionsgaver, julegaver og firmagaver. Vi sælger vin til private kunder, til virksomheder, Horeca kunder og andre professionelle vinkunder.

Vinagenten leverer selv over hele Fyn – og sørger for levering af vin Danmark rundt.

Kontakt mig endelig på 2787 6996 eller lp@vinagenten.dk med din ønsker

– så finder jeg netop dét, som du søger.

Fra 9. februar 2018 finder du os i erhvervsparken på Rødeledsvej 70 i Svendborg.

Venlig hilsen Lars Pedersen