Our webstore uses cookies to offer a better user experience and we recommend you to accept their use to fully enjoy your navigation.

Er du over 18 år?

/

/

Du er ikke gammel nok til at bruge vores hjemmeside
invalid date of birth
terms & conditions.
Nej

Kurv  

Ingen varer

0,00 DKK Forsendelse
0,00 DKK I alt

Kurv Til betaling

Nyhedsbrev

Tilbud

Alle tilbud

Om Vinagenten

Vinagenten v/ Lars Pedersen

Uanset om du googler vin Odense, vin Svendborg, vin Nyborg, vin Middelfart eller en anden by på Fyn, så er VinAgenten leverandør. Faktisk har VinAgenten vinkunder i hele Danmark.

VinAgenten blev etableret i juni 2012 som en del af vinimport firmaet Vimondo. Dog er dét med vin slet ikke nyt.

Vinagenten er vokset ud en ferieoplevelse. En ferie for mange år siden i en privat ferielejlighed i Cicina ved den italienske vestkyst. En lille by uden mange turister. Til gengæld et populært feriemål for italienere. Jeg husker især pinjelunden ved kysten, hvor familier samlede sig i grupper med frokostkurve. Og sikke nogen. Vi så 3.4 generationer samlet om de lækreste frugter, oste, pasta, skinker, chokolader og lokale vine. Det sagde bare alt om deres måde at leve på. Meget enkelt uden materiel luksus, men med hjerte for kulinarisk kvalitet og nærvær. Det gav lysten til det gode liv, og blev starten på først 2 vin-butikker og sidenhen på at importere vin. Siden 2012 har jeg drevet Vinagenten – især med fokus på kvalitetsvine fra Italien. Hvis du har det som mig, så elsker du at smage gode vine. Du er altid velkommen hos Vinagenten,

God vin til gode priser

I dag er jeg fuldtids vinimportør og vinkonsulent i Vinagenten. Missionen er at finde og tilbyde netop den vin og de oplevelser, som mine kunder efterspørger. Selvfølgelig til konkurrencedygtige priser.

Min erfaring som vinhandler og vinkonsulent, mine oplevelser ved vinmesser rundt om i Europa og daglig kontakt med vinkunderne gør, at jeg har fået en god fornemmelse for trends og smag.

Jeg samarbejder med flere store vinimportør firmaer, og jeg er som nævnt selv vinimportør i VinAgenten.

Mulighederne for at få god vin direkte fra vingårde i hele verden - og endda til gode priser - er derfor rigtig mange og ikke mindst yderst smagsfulde hos os.

Vin leveret til døren

Vinagenten i Svendborg tilbyder vine og oplevelser, receptionsgaver, julegaver og firmagaver. Vi sælger vin til private kunder, til virksomheder, Horeca kunder og andre professionelle vinkunder.

Vinagenten leverer selv over hele Fyn – og sørger for levering af vin Danmark rundt.

Kontakt mig endelig på 2787 6996 eller info@vinagenten.dk  med din ønsker

– så finder jeg netop dét, som du søger.

Venlig hilsen Lars Pedersen