Our webstore uses cookies to offer a better user experience and we recommend you to accept their use to fully enjoy your navigation.

Er du over 18 år?

/

/

Du er ikke gammel nok til at bruge vores hjemmeside
invalid date of birth
terms & conditions.
Nej

Kurv  

Ingen varer

0,00 DKK Forsendelse
0,00 DKK I alt

Kurv Til betaling

Nyhedsbrev

Tilbud

Alle tilbud

Sikker betaling

Vi bruger ePay - nemt og sikkert for dig

Vi vil ikke gå på kompromis med sikkerheden, så vi anvender ePay. Det er Nordens førende betalings gateway, som leverer sikre betalingsløsninger til både store og små virksomheder. ePay er din sikkerhed for tryg nethandel.

Dine Dankort data er sikre

Helt overordnet fungerer betalingen ved, at du indtaster informationerne fra Visa / Dankortet, og når du godkender, bliver informationerne transporteret via Internettet på en måde, som sikrer imod misbrug.

Dankort informationerne bliver transporteret krypteret med 128 bit SSL mellem dig og ePay. Informationerne fra et Dankort krypteres i en browser, der understøtter SSL. Krypteringen sikrer, at uvedkommende ikke kan aflytte dine oplysninger og sikrer dermed dig og din betaling.


Når ePay har modtaget Dankort informationerne, bliver de gemt hos ePay, og Dankort informationerne sendes straks videre mod PBS, der foretager selve trækket på dit Dankort. Betalingen vil fremgå af din kontooversigt i banken.


Det er enkelt, det er sikkert og det er samme procedure teknisk, som almindelig handel i fysiske butikker med Dankort maskiner.