Our webstore uses cookies to offer a better user experience and we recommend you to accept their use to fully enjoy your navigation.

Er du over 18 år?

/

/

Du er ikke gammel nok til at bruge vores hjemmeside
invalid date of birth
terms & conditions.
Nej

Kurv  

Ingen varer

0,00 DKK Forsendelse
0,00 DKK I alt

Kurv Til betaling

Nyhedsbrev

Tilbud

Alle tilbud

Chardonnay, Gold, Chateau Burgozone

Spot

Chardonnay, Gold, Chateau Burgozone

Nye spændende vin fra et seriøs nyt vinhus.

En dejlig renhed, balance, og dynamikken i smag; dette kunne nemt få en til at gætte på en meget dyrere chardonnay eller God hvid Bourgogne.

Adwards:

Guldmedalje fra "Concours Mondial de Bruxelles" 2016                          Gold Medal fra World Wine mesterskaber og 92 point, Enestående
Gold Medal fra Concours Mondial de Bruxelles 2013

Flere detaljer...

-20,00 DKK

99,00 DKK

Ved køb af 6 stk.

ellers

119,00 DKK

12 Varer på lager

Produkt Fra (antal) Pris
Chardonnay, Gold, Chateau Burgozone 6 99,00 DKK

Bulgarien har en gammel vin tradition og var det første østblok land som afstemt vinindustrien  til markedet i det nordvestlige Europa.

Alle vinmarker er p.t. med "internationale" druesorter, som blev plantet i 60'erne.

Den ultra-moderne Chateau Burgozon ligger i det nordlige Bulgarien, 150 kilometer fra hovedstaden Sofia. Vinmarkerne (100 hektar) er plantet på de stejle sydlige skråninger af Donau-floden, som skaber en unik mikroklima.

Chateau Burgozon er en meget ung vingård, som sigter meget højt. Ingen ting er overladt til tilfældigheder, eller  sparet i opførelsen af ​​de imponerende vinkældre og helle ikke når der tales om tilplantning af vinmarkerne. Allerede nu har de vundet flere internationale priser.

Chardonnay Gold 2015

Smagsnoter: Gylden gul farve. Toasty aroma af ristet citron, guava, og passionsfrugt, tør-endnu-frugtagtig medium krop og en delikat fin røg, nougat, ananas creme brulee, og krydrede æbler i sin afslutning. en dejlig renhed, balance, og dynamikken i smag; dette kunne nemt få en til at gætte på en meget dyrere chardonnay eller God hvid Bourgogne.

Adwards:
Gold Medal fra World Wine mesterskaber og 92 point, Enestående
Gold Medal fra Concours Mondial de Bruxelles 2013

15 andre produkter i samme kategori