Our webstore uses cookies to offer a better user experience and we recommend you to accept their use to fully enjoy your navigation.

Er du over 18 år?

/

/

Du er ikke gammel nok til at bruge vores hjemmeside
invalid date of birth
terms & conditions.
Nej

Kurv  

Ingen varer

0,00 DKK Forsendelse
0,00 DKK I alt

Kurv Til betaling

Nyhedsbrev

Tilbud

Alle tilbud

Chianti Classico Riserva DOCG Altadonna

Spot

Chianti Classico Riserva DOCG  Altadonna
Midlertidigt udsolgt

Chianti Classico Riserva DOCG  Altadonna

Produceret af ingen ringere end den verdensberømte Wine-maker Stefano Chioccioli og hans sønner. En helt ekstraordinær god Chianti, som virkelig fortjener en god ret mad med kraft og saft. Stor stor vin...!

Flere detaljer...

Tilbud

160,00 DKK

Ved køb af 6 stk.

ellers

195,00 DKK

Tilgængelighed : Dette produkt er midlertidigt udsolgt


Produkt Fra (antal) Pris
Chianti Classico Riserva DOCG Altadonna 6 160,00 DKK

Chianti Classico Riserva DOCG Altadonna

Produceret af ingen ringere end den verdensberømte Wine-maker Stefano Chioccioli og hans sønner. En helt ekstraordinær god Chianti, som virkelig fortjener en god ret mad med kraft og saft. Stor stor vin...!

Denne vin er produceret af Niccoló og Enrico Chioccioli under kyndig vejledning af deres far Stefano Chioccioli, som er en international kendt ønolog, med ansvaret for vinproduktion i flere lande, bl.a. Italien, Frankrig og Ungarn. Han har produceret over 100 vine der har fået 3 glas i Gambero Rosso, mange 92-98 points vine i Wine Speectator, Wine Enthusiast, Wine Advokate, samt 100 points af Robert Parker.

Produktionen
Denne Chianti Classico Riserva er produceret på 95% Sangiovese og 5% Merlot. Vinen har gennemgået en traditionel gæring på 21 dage på temperaturregulerede fade inden den malolaktiske gæring på franske barriques. Herefter lagres vinen i en periode på14-16 måneder på franske barriques.

Smag
Den intense og flotte røde farve er det første man lægger mærke til. Næsen er elegant, med noter af blåbær, frisk rød frugt samt en behagelig krydret duft, der harmonerer godt med de sarte toner af tobak. Smagen er fyldig og afbalanceret. Flot håndværk, hvor frugt og tannin går godt sammen og munder ud i en frugtrig og krydret eftersmag.

  • Land Italien
  • Område Toscana
  • Farve/Variant Rødvin
  • Druer 95% Sangiovese og 5% Merlot
  • Årgang 2011
  • Lagring Fad / Flaske
  • Alkohol 13 %
  • Prop Type Kork

18 andre produkter i samme kategori