Our webstore uses cookies to offer a better user experience and we recommend you to accept their use to fully enjoy your navigation.

Er du over 18 år?

/

/

Du er ikke gammel nok til at bruge vores hjemmeside
invalid date of birth
terms & conditions.
Nej

Kurv  

Ingen varer

0,00 DKK Forsendelse
0,00 DKK I alt

Kurv Til betaling

Nyhedsbrev

Tilbud

Alle tilbud

Assalto - Super Toscana , Altadonna

Spot

Assalto - Super Toscana , Altadonna

ALTADONNA - Assalto, Super Toscana
Denne vin er produceret af Niccoló og Enrico Chioccioli under kyndig vejledning af deres far Stefano Chioccioli, som er en international kendt ønolog.  Han har produceret over 100 vine der har fået 3 glas i Gambero Rosso, mange 92-98 points vine i Wine Speectator, Wine Enthusiast, Wine Advokate, samt 100 points af Robert Parker.

Flere detaljer...

Tilbud

230,00 DKK

Ved køb af 6 stk.

ellers

295,00 DKK

6 Varer på lager

Produkt Fra (antal) Pris
Assalto - Super Toscana , Altadonna 6 230,00 DKK

Altadonna, 2011 - Assalto - Super Toscana

Produceret af ingen ringere end den verdensberømte Wine-maker Stefano Chioccioli og hans sønner. Toscana, når det er allerbedst. Stor og kraftig rødvin med fylde og kraft. TOP-Klasse!

Denne vin er produceret af Niccoló og Enrico Chioccioli under kyndig vejledning af deres far Stefano Chioccioli, som er en international kendt ønolog, med ansvaret for vinproduktion i flere lande, bl.a. Italien, Frankrig og Ungarn. Han har produceret over 100 vine der har fået 3 glas i Gambero Rosso, mange 92-98 points vine i Wine Speectator, Wine Enthusiast, Wine Advokate, samt 100 points af Robert Parker.

Produktionen
Assalto - Super Toscana, er produceret på 70% Sangiovese, 15% Merlot og 15% Cabernet Sauvignon. Vinen har gennemgået en traditionel gæring på 21 dage på temperaturregulerede fade inden den malolaktiske gæring på franske barriques. Herefter lagres vinen i en periode på 16-18 måneder på et år gamle franske Barriques.

Smag
Vinen har en dyb og intens flot rød farve. I næsen fornemmer man straks, at man har fået en stor vin op i glasset. Flot og elegant, med noter af kirsebær, blåbær, brombær efterfulgt af en lang krydret, frisk let sødme fra fadet. Smagen er kompleks, raffineret, intens med bløde tanniner, der lægger sig i munden som velure. En meget stor og flot vin!!

  • Land Italien
  • Område Toscana
  • Farve/Variant Rødvin
  • Druer 70% Sangiovese, 15% Merlot og 15% Cabernet Sauvignon.
  • Årgang 2011
  • Lagring Fad / Flaske
  • Alkohol 13,5 %
  • Prop Type Kork

12 andre produkter i samme kategori