Our webstore uses cookies to offer a better user experience and we recommend you to accept their use to fully enjoy your navigation.

Kurv  

Ingen varer

0,00 DKK Forsendelse
0,00 DKK I alt

Kurv Til betaling

Nyhedsbrev

Tilbud

Alle tilbud

MAGISTER “BARBERA D’ASTI SUPERIORE” D.O.C.G.

Spot

MAGISTER “BARBERA D’ASTI SUPERIORE” D.O.C.G.

MAGISTER “BARBERA D’ASTI SUPERIORE” D.O.C.G.. Cantina di Nizza

Vinen har en rubinrød farve og meget dejlig aroma som dens vigtigste træk. Med frugtagtige noter af brombær og kirsebær, når den er ung, hvorimod ved ældning udvikles en sammensat, vedvarende aroma. Smag er fyldig og meget harmonisk. Den går perfekt med rødt kød, fjerkræ og vildt og det bedst matcher traditionelle Monferrato køkken.

Flere detaljer...

Tilbud

116,25 DKK

Ved køb af 6 stk.

ellers

155,00 DKK

60 Varer på lager

Produkt Fra (antal) Pris
MAGISTER “BARBERA D’ASTI SUPERIORE” D.O.C.G. 6 116,25 DKK

MAGISTER “BARBERA D’ASTI SUPERIORE” D.O.C.G.. Cantina di Nizza

Denne vin er resultatet af en SELEC-tion af druer fra de bedste Barbera vinmarker i Nizza
Monferrato. Et produkt, der fortjener etiketten "Superiore"netop på grund af at blive lagret i 6 måneder i store egetræsfade. Af denne grund optræder de fremragende egenskaber af Barbera d'Asti i Cantina di Nizza vin, og tilføjes den intense antydninger af nødder, der blander med sin friske vinagtige aroma, komponeret og vedvarende, præget af en karakteristisk og umiskendelig tone af kirsebær.

Druerne Håndplukket, efter perfekt modning, i anden halvdel af september

Fermenteringen udføres i ca. 10 dage ved en kontrolleret temperatur på 28 ° C i stainless- kar stål.
Malolaktisk gæring i tanke, efterfulgt af 6 måneder i store Slavonian-egetræsfade og lagres på flaske i mindst seks måneder herefter.

Appellation: BARBERA D'ASTI SUPERIORE "
Denominazione di Origine Controllata e Garantita
Drue sort: Barbera 100%
Produktion område: Nizza Monferrato og omkringliggende områder

Vinen har en rubinrød farve og meget vinagtig aroma som dens vigtigste træk. Med frugtagtige noter af brombær og kirsebær, når den er ung, hvorimod ved ældning den udvikler en sammensat
og vedvarende aroma. Smag er fyldig og meget harmonisk. Den går perfekt med rødt kød, fjerkræ og vildt og det bedst matcher traditionelle Monferrato køkken, generelt p
erfekt med kød-baserede retter.

Bør serveres ved 18 ° C

  • Land Italien
  • Område Piemonte
  • Farve/Variant Rødvin
  • Druer Barbera 100%
  • Årgang 2013
  • Lagring Fad / Flaske
  • Alkohol 13,5 %
  • Prop Type Kork

30 andre produkter i samme kategori