Our webstore uses cookies to offer a better user experience and we recommend you to accept their use to fully enjoy your navigation.

Kurv  

Ingen varer

0,00 DKK Forsendelse
0,00 DKK I alt

Kurv Til betaling

Nyhedsbrev

Tilbud

Alle tilbud

Terre del Moro - Valpolicella Classico Superiore Ripasso

Spot

Terre del Moro - Valpolicella Classico Superiore Ripasso

Kun online

Valpolicella Classico Superiore Ripasso

En saftig, varm og velsmagende Ripasso, der er produceret efter den helt korrekte Ripasso metode, hvor Valpolicelle-vinen gærer på kvaset af husets Amarone. Et super godt glas vin, der giver mange Amaronevine baghjul. Et virkelig godt køb!

Flere detaljer...

Tilbud

103,20 DKK

Ved køb af 12 stk.

ellers

129,00 DKK

24 Varer på lager

Produkt Fra (antal) Pris
Terre del Moro - Valpolicella Classico Superiore Ripasso 12 103,20 DKK

Terre del Moro  - Valpolicella Classico Superiore Ripasso

En saftig, varm og velsmagende Ripasso, der er produceret efter den helt korrekte Ripasso metode, hvor Valpolicelle-vinen gærer på kvaset af husets Amarone. Et super godt glas vin, der giver mange Amaronevine baghjul. Et virkelig godt køb!

Terre del Moro Ripasso produceres på druerne Corvina (60%), Corvinone (20%) og Rondinella (20%). Efter en nænsom sortering af druerne, presning og gæring lagres vinen indtil februar måned, hvor vinen igen gæres - nu med kvaset fra Amarone produktionen. Dermed opnår vinen en rigere farve, og der udtrækkes mere aroma, og alkoholen øges. Herefter lægges vinen igen til lagring, denne gang i 12 måneder på små franske egefade (barriques), og endnu 6 måneder på flaske inden den forlader kælderen.

Resultatet er en ualmindelig velsmagende Ripasso, med varme og kraft. Farven er flot rubinrød. Der stiger en lækker mandelagtig aroma op af glasset, som virkelig giver appetit på at smage vinen i store mundfulde.

Serverings TIPS
Serveringstemperaturen bør ikke overstige 16-18 grader. Vinen er velegnet til gode kraftige kødretter evt. krydret kød fra grillen. Den kan også anvendes til gode modne oste. Vinen bør iltes efter åbning af flasken, og oplevelsen bliver endnu bedre, hvis vinen står på karaffel i 1-2 timer før servering.

Terre del Moro skabes af den vinpassionerede Veneto-familie Arduini, der har en lang tradition for produktion af regionens klassiske vine.
  • Land Italien
  • Område Veneto
  • Farve/Variant Rødvin
  • Druer Corvina (60%), Corvinone (20%) og Rondinella (20%)
  • Lagring Fad / Flaske
  • Alkohol 13,5 %
  • Prop Type Kork

30 andre produkter i samme kategori